Υλικά που χρησιμοποιούμε

  1. Αρχική
  2. Υλικά που χρησιμοποιούμε
Στη Sleepn'life πιστεύουμε πως ο δείκτης ποιότητας του στρώματος είναι ο εσωτερικός του κόσμος, γιαυτό επιλέγουμε πάντα τα πιο οικολογικά, πιστοποιημένα και σύγχρονα υλικά για να πετύχουμε τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και υγιεινής στο στρώμα σας.
Κοκκοφοίνικας Υφάσματα πλεκτά αντιβακτηριακά
Φυσικό προϊόν προερχόμενο από την ίνα του φλοιού της τροπικής καρύδας. Μεγάλης αντοχής θερμομονωτικό υλικό, αποβάλλει την υγρασία, επιτρέπει στο στρώμα να αερίζεται και εξασφαλίζει την ορθοπεδική συμπεριφορά του. Για άψογη εμφάνιση, απαλή αίσθηση και ολοκληρωμένη προστασία του στρώματος. Ύφασματα διπλής πλέξης, με υποαλλεργική επεξεργασία και βαμβάκι στο εσωτερικό τους.
Βαμβάκι Υφάσματα Ζακάρ Καπιτονέ
Απαραίτητο φυσικό υλικό για κατασκευή στρωμάτων σε Μεσογειακά κλίματα (Ελλάδα). Λειτουργεί ως ρυθμιστής της θερμοκρασίας του σώματος και συμβάλλει στην υγιεινή του στρώματος. Ύφασματα ανθεκτικά και διαχρονικά με επεξεργασία αφράτου καπιτονέ, εσωτερικό φοδράρισμα και φερμουάρ για να αφαιρεθούν και να πλυθούν.
Latex Βαμβακερή εσωτερική φόδρα
Φυσικό καουτσούκ προερχόμενο από το τροπικό καουτσουκόδεντρο (Εβέα). Διαθέτει υψηλή ελαστικότητα, είναι υποαλλεργικό με φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και χάρη στις πολυάριθμες κυψέλες του (πόροι) εξαερώνει το εσωτερικό του στρώματος. Εσωτερική προστασία του στρώματος από υγρασία. Διευκολύνει το ύφασμα να αφαιρεθεί για να πλυθεί και διαθέτει φερμουάρ για πρόσβαση σε όλο το εσωτερικό του στρώματος
Memory Foam Ενισχυτικό μέσης
Πρωτοποριακό υλικό υψηλών προδιαγραφών (προϊόν της NASA) με πρώτη υλη το νερό. “Λειτουργεί” με την θερμόκρασία του σώματος και επιτρέπει στη σπονδυλική στήλη και στις αρθρώσεις να ξεκουράζονται στην φυσική τους θέση χωρίς πιέσεις. Η δροσερή του υφή προσθέτει απαλή και ανάλαφρη αίσθηση στο στρώμα. Λεπτή στρώση αφρώδους υλικού και ακοπιάτο που τοποθετείται στο μέσο του στρώματος προσφέροντας ενίσχυση και μεγαλύτερη αντοχή στο μέρος του στρώματος που καταπονείται περισσότερο από κάθε άλλο.
Αφρώδη Ζώνες πλευρικής στήριξης
Συνθετικά υλικά με μεγάλη ποικιλία σε πυκνότητες, σκληρότητα και πάχη. Επιλέγονται με γνώμονα τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής στο στρώμα και προσφέρουν ανθεκτικότητα, σταθερότητα και ομοιομορφία. Ανθεκτικό αφρώδες υλικό που τοποθετείται περιμετρικά των ανεξάρτητων ελατηρίων και ενισχύει τις τέσσερεις πλευρές του στρώματος.