10 Λόγοι να μας Προτιμήσετε

  1. Αρχική
  2. 10 Λόγοι να μας Προτιμήσετε

 1. Χειροποίητη κατασκευή προσαρμοσμένη πλήρως στις απαιτήσεις κάθε ατόμου. Προσωπική υπόθεση!

 

 2. Τιμή στρώματος που προκύπτει απο την εσωτερική του σύνθεση και όχι από ...τη μάρκα ή την εξωτερική του εμφάνιση. Τιμή βιοτεχνίας!

 

 3. Πλενόμενες θήκες στρωμάτων, μεγάλα φερμουάρ, απεριόριστες δυνατότητες συντήρησης και προστασίας του εσωτερικού του στρώματος. Πλεονέκτημα υγιεινής!

 

 4. Δειγματισμός του στρώματος πριν την παράδοση, για να εξακριβώσετε από κοντά, που θα κοιμάστε για τα επόμενα χρόνα. Σχέση εμπιστοσύνης!

 

 5. Μεσογειακές προδιαγραφές προιόντων επιλέγοντας φυτικά υλικά για προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες της χώρας μας. Ελληνικό προιόν σε όλα του!

 

 6. Μέσω του Τεστ Προσαρμογής που εφαρμόζουμε και μέσω της συζήτησης με τον πελάτη, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του, μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και τον βοηθάμε να αποκτήσει άποψη για να κάνει την ιδανικότερη επιλογή. Το στρώμα που θα διαλέξω είναι αυτό που μου ταιριάζει!

 

  7. Βιοτεχνία στρωμάτων και όχι εμπόριο στρωμάτων. Το προιόν απευθείας από τον κατασκευαστή. Αίσθημα ευθύνης!

 

  8. Εγγύηση η παρουσία μας στο χώρο της στρωματοποιίας από το 1976. Γνώση, εμπειρία, αναγνώριση!

 

  9. Διαρκής αναζήτηση και εξέλιξη των προιόντων σύμφωνα με τη σύγχρονη πραγματικότητα και τις απαιτήσεις του σήμερα. Κάθετι νέο μπαίνει στην παραγωγή αφού πρώτα δοκιμαστεί και αναγνωριστεί η αξία του. Πιστοποίηση υλικών!

 

  10. Τα προιόντα μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς και στηριζόμενοι στην ποιότητα τους, περιμένουμε το θετικό σχόλιο σας. Διαφήμιση από στόμα σε στόμα!