Σχετικά με εμάς

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές βιοτεχνίες στρωμάτων, κατασκευάζουμε στρώματα από το 1976 και ειδικευόμαστε στην παραγωγή και εμπορία προιόντων ύπνου υψηλών προδιαγραφών.

 

Έχοντας σαν αρχή το σεβασμό στον πελάτη και στο προϊόν, αξιοποιούμε τις τεχνικές μας γνώσεις και την εμπειρία πολλών ετών σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας.

 

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων μας, στα φυσικά υλικά και στη χειροποίητη κατασκευή.

Διατηρούμε τον ίδιο ζήλο και επιμένουμε να καινοτομούμε, διατηρώντας τα στοιχεία εκείνα που μας έκαναν και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

 

Εδώ αφοσιωνόμαστε στον πελάτη, συζητάμε, ακούμε τις απαιτήσεις του, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και τον βοηθάμε να αποκτήσει άποψη για να κάνει την ιδανικότερη επιλογή.

 

Στα καταστήματά μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία ελληνικών χειροποίητων στρωμάτων και οτιδήποτε σχετίζεται με τον ύπνο και το υπνοδωμάτιο, μέσα από μεγάλη ποικιλία προιόντων ύπνου όπως μαξιλάρια, καλύμματα, ανωστρώματα, κρεβάτια, υποστρώματα, βάσεις, μηχανισμούς ανάκλισης και λευκά είδη.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ειδική κατασκευή ή πρόταση σχετικά με τα προιόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Καλή περιήγηση!